07.02.2023

Зустріч студентів із фахівцями АТ «Правекс банк»


У межах навчання з елементами дуальної освіти, 7 лютого 2023 року за ініціативи професора кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу класичного університету Тернополя Богдана Луціва та доцента Ярослава Чайковського було організовано практичну зустріч студентів 2-3 курсів факультету фінансів та обліку із фахівцями АТ «Правекс банк».

Директор Відділення «Тернопільська обласна дирекція АТ «Правекс банк» Світлана Петричкович ознайомила студентів з особливостями функціонування іноземного банку в Україні на прикладі АТ «Правекс банк».

Світлана Іванівна відзначила, що в 2008 році АТ «Правекс банк» став частиною групи Інтеза Санпаоло (Intesa Sanpaolo), провідної банківської групи в Єврозоні, яка є лідером в Італії в усіх сферах бізнесу (роздрібний, корпоративний та управління активами) та присутня у всьому світі.

Група Інтеза Санпаоло є провідним банком в Італії та одним з найнадійніших та найприбутковіших банків в Європі. Він пропонує послуги комерційного, корпоративного та інвестиційного банкінгу, послуги щодо управління активами та страхові послуги.

Використовуючи найкращі практики та міжнародну присутність Групи Intesa Sanpaolo, АТ «Правекс банк» пропонує інноваційні рішення для корпоративних клієнтів щодо депозитів, кредитів, міжнародних платежів та грошових переказів. Серед основних продуктів для роздрібних клієнтів АТ «Правекс банк» – іпотечне кредитування, карткові продукти та пакети карткових кредитних послуг, зокрема «Фамільний».

Окремо Світлана Іванівна охарактеризувала практичні аспекти роботи Відділення «Тернопільська обласна дирекція АТ «Правекс банк», яке надає ввесь спектр банківських послуг роздрібним і корпоративним клієнтам, і дала відповіді на запитання студентів щодо процентної політики, карткових продуктів Банку та ін.

У ході спілкування професор Богдан Луців і доцент Ярослав Чайковський обговорили з Світланою Петричкович можливості подальшої співпраці.

Висловлюємо вдячність Світлані Петричкович, яка поділилася своїми практичними знаннями і досвідом з нашими студентами.