07.12.2023

Тренінг-заняття на тему «Особливості банківського кредитування в умовах воєнного стану»


Організовано зустріч з керуючим ТВБВ 10019/017 філії Тернопільське обласне управління АТ «Ощадбанк» Василем Павловичем.

У межах практико орієнтованого навчання з метою підвищення рівня практичних спеціальних (фахових, предметних) компетентностей, 5 грудня 2023 року, за ініціативи викладачів кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу к.е.н., доцентки Галини Забчук та к.е.н., доцентки Ольги Іващук, д.е.н., професора Богдана Луціва для студентів факультету фінансів та обліку, факультету економіки та управління, а також студентського наукового гуртка «Банківський аналітик» було організовано зустріч з керуючим ТВБВ 10019/017 філії Тернопільське обласне управління АТ «Ощадбанк» Василем Павловичем.

Василь Павлович охарактеризував практичні аспекти роботи Відділення № 17 АТ «Ощадбанк», яке надає ввесь спектр банківських послуг роздрібним і корпоративним клієнтам, зосередив увагу студентів на кредитах без застави з держгарантією, грантах. Керівник банку також розповів про єОселя – державну програму іпотечного кредитування та кредитну програму 5-7-9%. Розкрив особливості та проблеми кредитування фізичних та юридичних осіб в Ощадбанку в умовах воєнного стану.

У ході спілкування Василь Васильович дав відповіді на запитання викладачів і студентів щодо умов кредитування під час війни, переваг кредитів в межах державних програм, проблемної заборгованості за кредитами.

Висловлюємо вдячність Василю Павловичу, який поділився своїми практичними знаннями і досвідом з нашими студентами.