07.12.2023

Відбулася зустріч з стейхолдером


Симбіоз теорії і практики в процесі підготовки здобувачів вищої освіти Класичного університету Тернополя є прерогативою навчального процесу. Адже участь стейкхолдерів посилює практичну складову та дає можливість набути навичок професійного спрямування, сформувавши підґрунтя для реалізації освітніх програм.

Відповідно, 6 грудня 2023 р. за сприяння доцентів кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу Галина Кулини та Ірини Федорович відбулася зустріч студентів ОПП Соціальне забезпечення та Фінансовий менеджмент із начальником відділу Управління соціальної політики Тернопільської міської ради Володимиром Дідиком. У ході зустрічі Володимир Дідик закцентував увагу на проблемах фінансування соціального захисту та соціального забезпечення населення в умовах військового стану, особливостях функціонування на базі Управління соціальної політики Центру «Допомога армії від Тернополя», створеного з ініціативи міського голови Сергія Надала, змінах чинного законодавства щодо нарахування соціальних допомог для внутрішньо переміщених осіб.

Професорсько-викладацький склад кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу та студенти висловлює вдячність Володимиру Дідику за цікаве та змістовне спілкування.