20.10.2023

Зустріч зі стейкхолдером


18 жовтня 2023 року на освітньо-професійній програмі «Банківська справа», першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок в ЗУНУ, відбулась цікава зустріч зі стейкхолдером, начальником Тернопільського відділення № 1 АТ АКБ «Львів» Миколою Семчишиним.

Темою зустрічі стали питання адаптації здобувачів освіти за даною спеціальністю до першого робочого місця, підвищення їхньої мотивації до отримання кваліфікації, удосконалення практичної складової освітнього процесу в рамках проходження навчання за дуальною форою освіти.

До обговорення окреслених питань долучилися викладачі кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу – д.е.н., професор Богдан Луців та к.е.н., доцент Ярослав Чайковський. Студенти, зі свого боку, вносили пропозиції щодо окреслених компонент освітньої програми, зокрема, до вибіркової компоненти.

М. Семчишин, на поставлені студентами питання, давав вичерпні відповіді, а також познайомив учасників зустрічі з функціонуванням Школи банкірів, яка створена при АТ АКБ «Львів», і до якої можуть долучатись студенти факультету фінансів та обліку та ін.

На завершення перебування в ЗУНУ М. Семчишин зустрівся адміністрацією факультету фінансів та обліку – деканом, к.е.н., доцентом Андрієм Кізимою та його заступниками, к.е.н., доцентом Оксаною Квасницею та к.е.н., доцентом Світланою Савчук. Обговорювались питання реалізації укладеної Угоди про співпрацю між ЗУНУ та АТ АКБ «Львів». Декан факультету А. Кізима запропонував представникам Банку взяти безпосередню участь у проведенні Ярмарки вакансій, яка відбудеться найближчим часом.

Таким чином, відкриваються горизонти майбутньої співпраці кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу факультету фінансів та обліку ЗУНУ та АТ АКБ «Львів».