07.06.2023

Конкурс соціальних проєктів


Другий рік поспіль кафедрою фінансових технологій та банківського бізнесу серед студентів другого року навчання галузі знань Соціальна робота спеціальностей 213 – Соціальна робота та 232 – Соціальне забезпечення проводиться конкурс соціальних проектів.

Мета проєктів – вирішення актуальних питань сьогодення, зокрема тих, які спрямовані на подолання наслідків широкомасштабного вторгнення росії на територію України у царині соціального забезпечення; покращення державних соціальних стандартів в умовах війни; підвищення якості життя ВПО та їхню соціальну реабілітацію; вирішення фінансових і соціальних проблем в контексті реалізації соціальної політики.

Активну участь в конкурсі й призові місця отримали роботи студентів груп СЗ-21 та СР-21, адже саме у їхніх проєктах було чітко сформульовано шляхи розв’язання актуальних проблем сьогодення у сфері фінансування соціального захисту й соціального забезпечення. Представлені проєкти викликали жвавий диспут та обмін думками з різних аспектів актуальних соціальних проблем.

Викладачі кафедри кафедрою фінансових технологій та банківського бізнесу вдячні усім студентам, які взяли участь у конкурсі соціальних проєктів, та бажають не полишати інтелектуальних пошуків, примножуючи свої наукові здобутки!