09.02.2022

Відбувся вебінар-тренінг «Новітні тренди розвитку страхових компаній»


8 лютого 2022 р. у рамках проведення елементів дуальної освіти в ЗУНУ студенти ОПП “Соціальне забезпечення” та “Фінансовий менеджмент”факультету фінансів та обліку взяли участь у вебінарі-тренінгу на тему: “Новітні тренди розвитку страхових компаній”.

За менторства провідного експерта у галузі страхування Заступника директора філії ПрАТ “Cтрахова компанія “Провідна” Ярослава Сафандули студентам було закцентовано увагу на специфіці провадження діяльності страховими компаніями в рамках змін чинного страхового законодавства; особливостях і підходах до управління такими фінансовими установами задля дотримання норм і рекомендацій регулятора; сучасних страхових продуктах, які розробляються з метою розширення страхового поля і залучення нових клієнтів та охоплюють нетипові страхові ризики; форм співпраці страховика з клієнтами.

Особливий інтерес в учасників викликали програми добровільного медичного страхування та їх використання задля убезпечення власного здоров’я, особливо в умовах пандемії. Юнаки та дівчата під час онлайн-заходу отримали практичні поради щодо можливостей власної участі у таких програмах, їх перевагах та ключових умовах.

На завершення Ярослав Сафандула наголосив на вимогах, яким має відповідати фахівець сьогодні, щоб успішно працювати в страховій компанії та бути конкурентоспроможним на ринку праці. На думку доповідача, використання в освітньому процесі елементів дуальної освіти є надзвичайно корисними для підготовки студентів як майбутніх професіоналів своєї справи.