01.02.2022

Дуальна освіта на факультеті фінансів та обліку триває


У продовження дуального навчання 1 лютого 2022 р. на базі Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) першою заступницею директора Центру Іриною Семанишин для студентів освітніх програм «Соціальне забезпечення» та «Фінансовий менеджмент» було проведено тренінг на тему: «Розвиток соціальних послуг і новітні підходи до соціального обслуговування населення».

У ході онлайн-заходу відбулося активне обговорення питань, що стосувалися сучасних підходів до організації надання соціальних послуг і соціального обслуговування населення установами соціальної сфери м. Тернополя; основних тенденцій розвитку соціальних послуг, які б відповідали вимогам часу і запитам користувачів; механізмів залучення представників соціально відповідального бізнесу до фінансування соціальних проектів й ініціатив Центру; специфіки налагодження тісної взаємодії та співпраці з основними соціальними партнерами і благодійними організаціями.

Юнаки та дівчата під час онлайн-заходу отримали практичні поради щодо можливостей власної участі у соціальних проєктах і заходах. Ірина Семанишин наголосила на необхідності такої участі, адже це дозволить кожному зокрема реалізувати свою соціальну роль у громаді та долучитися до вирішення хоча б незначної частини соціальних проблем, які стоять перед суспільством сьогодні.