28.01.2022

Учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» практикувались у підготовці резюме


28 січня 2022 року учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» взяли участь у тренінгу із написання резюме та підготовки особистої відеопрезентації з метою успішного працевлаштування після завершення навчання у ЗВО.

Тренінг провела провідний фахівець профорієнтації Тернопільського міськрайонного центру зайнятості Любов Смик.

У рамках тренінгу студенти ознайомились із значенням та особливостями підготовки резюме для працевлаштування, його структурними компонентами та орієнтовним обсягом. Любов Смик розповіла про види резюме та особливості їхнього використання під час пошуку роботи. Спікер також звернула увагу на переваги представлення роботодавцю особистої відеопрезентації, ознайомила молодь із азами якісної підготовки такої відеопрезентації. Студенти мали змогу обговорити типові помилки, які допускають потенційні працівники при складанні резюме, та набули досвіду самостійного їх написання під керівництвом фахівця Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

Учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» та професорсько-викладацький склад кафедри фінансового менеджменту та страхування висловлюють вдячність працівникам Тернопільського міськрайонного центру зайнятості за цікавий та змістовний захід та сподіваються на подальшу плідну співпрацю!