29.11.2022

Соціальні послуги в умовах війни


24 листопада 2022 р. студенти наукового гуртка “Соціальний супервізор”, який вже кілька років поспіль функціонує на кафедрі фінансових технологій та банківського бізнесу Західноукраїнського національного університету, відвідали Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення.

У ході зустрічі з першим заступником директора територіального центру Іриною Семанишин говорили про: особливості функціонування соціальної установи в умовах війни та основні виклики, обумовлені нею; специфіку соціального обслуговування населення; особливості функціонування відділів, діяльність яких спрямована на створення умов для підвищення рівня самореалізації та саморозвитку людей з особливими потребами та людей похилого віку, а також надання допомоги тим категоріям населення, які її потребують на дому; нові проєкти, які реалізуються в територіальному центрі та плани на перспективу.

На завершення Ірина Романівна наголосила на продовженні співпраці та можливу участь студентів освітньої програми “Соціальне забезпечення” у спільних із Тернопільським міським територіальним центром соціального обслуговування населення проєктах і заходах, що сприятиме розвитку їх фахових навичок та умінь, відкриває нові горизонти через спілкування з новими особистостями, формує їх як майбутніх професіоналів своєї справи.

У свою чергу, студенти висловили вдячність спікеру за надану можливість освоїти практичні ази майбутньої професії, цікаве спілкування та актуальний діалог.