07.11.2022

Відбувся тренінг від АТ КБ «ПриватБанк» для студентів освітньо-професійної програми "Банківська справа"


У четвер, 3 листопада 2022 року, для студентів гр. ФБС - 41 відбулося тренінг-заняття на тему: «Базові основи обслуговування клієнтів банку: психологічні аспекти спілкування з клієнтами банку»

Тренінг провела консультант контакт-центру в м. Тернопіль АТ КБ «ПриватБанк» Лілія Константинова.

Участь у заході взяли студенти четвертого курсу гр. ФБС – 41 та учасники студентського наукового гуртка «Банківський аналітик» кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу .

Доповідач розповіла про основні банківські продукти АТ КБ «Приватбанк» і зосередила свою увагу на принципах ефективної комунікації в банку, основних компонентах системи якісного обслуговування клієнтів банку. Багато уваги було приділено психологічним аспектам діяльності працівників банків, аналізу психологічних вимог до працівників банку.

Ліля зазначила, що банк - це структура, яка працює з клієнтами і має пряму залежність ефективності результатів від того, як взаємодіють з клієнтами працівники. Головне для банківського працівника, це вміння спілкуватися, говорити з іншою людиною, вміння зняти його внутрішнє напруження при потребі, особливо тепер в умовах воєнного стану. Тому серед професійних якостей банківського працівника важливими є також емоційна стійкість, стійкість до фізичних та моральних навантажень (які тут часто мають місце), висока відповідальність.

Працівник банку має знаходити підхід до різноманітних людей, оскільки він обслуговує як студентів і пенсіонерів, так і потужні підприємства, тому важливими є навички дотримуватися алгоритму і стандарту, а також чіткість і точність в роботі.

У ході заняття Лілія Константинова навела конкретні приклади різних ситуацій з клієнтами і як правильно поступати в тих чи інших ситуаціях, відповіла на запитання студентів.

Спілкування пройшло в невимушеній дружній атмосфері, присутні учасники висловили бажання в подальших зустрічах.

Доцент кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу, к.е.н. Забчук Галина Михайлівна подякувала Лілії Константиновій за цікаво проведений тренінг.