02.11.2022

Відбувся інтерактивний тренінг для студентів ОП “Соціальне забезпечення”


31 жовтня для майбутніх фахівців освітньої програми “Соціальне забезпечення” фахівці Пенсійного фонду України провели інтерактивний тренінг з питань діяльності органів Пенсійного фонду України в умовах діджиталізації.

Спікером заходу виступив начальник управління інформаційних систем та електронних ресурсів Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Олександр Томчук.

У ході зустрічі Олександр Зіновійович у доступній і цікавій формі окреслив ключові види електронних послуг, які на сьогодні пропонуються Пенсійним фондом України; специфіку використання існуючих електронних сервісів даної державної установи; важливість кваліфікованого електронного підпису та ведення трудових книжок працівників у електронному форматі; можливостях відстеження та контролю страхового стажу; переваги електронного запису на прийом та отримання необхідної документації в електронному форматі за попереднім запитом.

Студенти виявили неабияку зацікавленість обговореною проблематикою, що призвело до емоційно-насиченого диспуту. Юнаки та дівчата висловили вдячність за цікаве спілкування, адже такі заходи сприяють розвитку їхніх фахових навичок та умінь, відкривають нові горизонти, формуючи як майбутніх професіоналів своєї справи.

Дякуємо Олександру Зіновійовичу за змістовні розмови та мотивацію для наших студентів і чекаємо нових зустрічей!