29.09.2022

Відбулося засідання студентського наукового гуртка “Соціальний супервізор”


Відбулося організаційне засідання студентського наукового гуртка “Соціальний супервізор”, який функціонує на кафедрі фінансових технологій та банківського бізнесу Західноукраїнського національного університету.

Участь у молодіжному науковому об’єднанні базується на основі добровільного згуртування енергійних, успішних і креативних студентів, які мають бажання поєднувати освіту із діяльністю, здатні аналізувати складні соціально-економічні процеси, обумовлені ескалацією соціальних ризиків, приймати виважені об’єктивні рішення у контексті соціального захисту та соціальної підтримки населення.

Під час спілкування юнаки та дівчата, котрі вперше долучились до засідання, мали змогу познайомились із куратором к.е.н., доценткою Галиною Кулиною. У ході роботи було оновлено список учасників наукового гуртка, обрано Віолету Боднарчук, студентку групи СЗ-12 головою гуртка, а також затверджено план проведення наукових і науково-технічних заходів на 2022-2023 навчальний рік.

Соціальні супервізори проявили неабияку зацікавленість щодо подальших заходів, обговорили нові ідеї й організаційні моменти засідань.