27.01.2022

Для студентів ОП “Фінансовий менеджмент” та “Соціальне забезпечення” факультету фінансів та обліку продовжується імплементація елементів дуальної освіти


26 січня 2022 р. у рамках упровадження елементів дуальної освіти в ЗУНУ для студентів ОП “Фінансовий менеджмент” та “Соціальне забезпечення” проведено професійно-орієнтований тренінг з питань фінансового забезпечення, накопичення капіталу та убезпечення життя.

Ментором даного заходу стала фінансовий консультант, менеджер компанії Starlife Світлана Сондей.

У ході зустрічі-діалогу студентам було представлено концепцію провідного посередника у сфері убезпечення життя, інструментарій вирішення проблем фінансового забезпечення в майбутньому і захисту сім’ї, специфіку підбору індивідуальних програм зі страхування життя залежно від особистих потреб на прикладі ПрАТ “Metlife”. Студенти під час заходу мали можливість отримати практичні поради щодо забезпечення власного фінансового добробуту й безпеки, підтримки звичного рівня життєдіяльності, накопичення капіталу та страхування життя.

На завершення відбулась активна дискусія та обговорення низки актуальних питань, які студенти мали змогу задати доповідачу, щодо проблематики просування страхових продуктів зі страхування життя і специфіки урегулювання страхових випадків.

Імплементація в освітній процес елементів дуальної освіти сприяють розвитку фахових навичок й умінь здобувачів вищої освіти, відкривають нові горизонти через спілкування з новими особистостями, формують їх як майбутніх професіоналів своєї справи.