27.09.2022

Для студентів ОПП “Соціальне забезпечення” відбулася відкрита лекція заступника начальника Управління ВД ФССУ в Тернопільській обл. Григорія Радзіха


26 вересня 2022 р. відбулась відкрита лекція заступника начальника управління, начальника відділу профілактики виробничого травматизму Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській обл. Григорія Радзіха.

У ході зустрічі Григорій Мирославович у доступній та цікавій формі розповів про основні види, особливості та проблематику соціального страхування населення в умовах сьогодення; специфіку роботи Фонду соціального страхування України у контексті запобігання виробничому травматизму на підприємствах; участь працівників Фонду у розслідуванні усіх нещасних випадків, що стосуються охорони праці, а також виплат, які при цьому передбачені потерпілому та членам його родини; різновидів страхових виплат та допомог, які надаються Фондом; реабілітаційне лікування застрахованих осіб, а також можливість оздоровлення й відновлювального лікування за рахунок коштів Фонду.

По завершенню лекції відбулося обговорення низки актуальних питань щодо змін законодавчого характеру, які в подальшому визначатимуть вектори розвитку соціального страхування в Україні. Григорій Мирославович також анонсував нові зустрічі зі студентами даної освітньої програми, що віднайшло схвальний відклик серед молоді.

Студенти виявили неабияку зацікавленість обговореною проблематикою, а також отримали задоволення від емоційно-насиченого й практико орієнтованого дійства. Юнаки та дівчата висловили вдячність за цікаве спілкування, адже такі заходи сприяють розвитку їхніх фахових навичок та умінь, відкривають нові горизонти, формуючи їх як майбутніх професіоналів своєї справи.

Дякуємо Мирославу Григоровичу за змістовні розмови та мотивацію для наших студентів і чекаємо нових зустрічей!