11.10.2021

Засідання студентської страхової компанії «Імперія безпеки»


7 жовтня 2021 року відбулося перше у цьому навчальному році організаційне засідання студентської страхової компанії «Імперія безпеки», яка вже кілька років постіль функціонує на кафедрі фінансового менеджменту та страхування Західноукраїнського національного університету.

Участь в такому молодіжному науковому об’єднанні базується на основі добровільного членства енергійних, успішних і креативних студентів, котрі мають бажання поєднувати навчання на факультеті фінансів та обліку з практичною діяльністю та збільшити шанси на отримання першого робочого місця у страховій індустрії.

На засіданні учасники, які вперше долучились до такої студентської організації, познайомились із супервізорами студентської страхової компанії «Імперія безпеки» доцентами Галиною Кулиною, Володимиром Костецьким, Іриною Федорович. У процесі засідання було оновлено список студентів-учасників студентської страхової компанії, а також анонсовано основні заходи, які відбуватимуться за участі студентської страхової компанії спільно зі страховиками-практиками, які є постійними партнерами кафедри фінансового менеджменту та страхування ЗУНУ.

Такі форми практико-орієнтованого навчання дозволяють студентам поглибити свої практичні навички та знання у сфері страхового бізнесу, а здобувачі вищої освіти матимуть можливість спробувати себе у ролі страхових посередників, набути фахових навиків стосовно укладення договорів страхування та процедури врегулювання страхових випадків.