27.09.2021

Відбулося перше у 2021-2022 н.р. засідання студентського наукового гуртка "Соціальний супервізор"


24 вересня 2021 року відбулося перше у цьому навчальному році організаційне засідання студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» із використанням платформи ZOOM.

На засіданні було затверджено список студентів-учасників студентського наукового гуртка, який було поновлено за рахунок першокурсників; обрано заступника керівника студентського наукового гуртка; обговорено та затверджено план роботи студентського наукового гуртка на 2021-2022 н. р.

У рамках діяльності студентського наукового гуртка продовжують функціонувати проблемні наукові групи: «Соціальна відповідальність», керівником якої є д.е.н. М. В. Стецько, та «Соціальне партнерство», керівником якої є к.е.н. Г. М. Кулина.

Другий рік поспіль заступником керівника студентського наукового гуртка обрано студентку групи СЗ-31 Василину Гльомбу.

При формуванні плану роботи студентського наукового гуртка на 2021-2022 н. р. керівником гуртка Н. П. Лубкей було запропоновано зробити його більш гнучким щодо термінів проведення заходів, зважаючи на епідеміологічну ситуацію. Планом передбачено проведення засідань наукового гуртка у різноманітних цікавих форматах не рідше, як раз у місяць. Учасники студентського гуртка матимуть можливість брати участь у круглих столах, наукових семінарах, тренінгах, важливих соціальних заходах.