29.04.2021

Відбувся круглий стіл на тему «Виклики функціонування системи соціального забезпечення в умовах соціально-економічних трансформацій»


28 квітня 2021 року на факультеті фінансів та обліку ЗУНУ відбувся студентський круглий стіл на тему: «Виклики функціонування системи соціального забезпечення в умовах соціально-економічних трансформацій» в рамках засідання студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор». Науковий захід проходив у режимі онлайн на платформі ZOOM.

Цього разу засідання наукового гуртка було особливим, адже головними доповідачами були студенти першого курсу факультету фінансів та обліку, учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор»: Луковський Роман, Тверда Марина, Дишкант Анна-Марія, Тивонюк Сніжана, Андрощук Інна, Трачук Діана. В рамках круглого столу було обговорено низку проблемних питань щодо пріоритетів соціальної політики в Україні на сучасному етапі, розвитку вітчизняної системи соціального забезпечення, надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та сім'ям з дітьми, соціального забезпечення безробітних. Доповідачі презентували змістовні та цікаві доповіді, що слугували основою для ведення дискусії та обговорення актуальних проблем сьогодення у сфері соціального забезпечення.

Модераторами заходу виступили викладачі кафедри фінансового менеджменту та страхування ЗУНУ: Надія Лубкей, Тетяна Письменна та Микола Стецько.

На завершення голова наукового студентського гуртка «Соціальний супервізор» подякувала доповідачам за цікаві та змістовні доповіді, а також усім учасникам за плідну співпрацю.

Учасники наукового гуртка з нетерпінням чекають наступного засідання у травні!