05.05.2018

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ»



Упродовж 26-27 квітня 2018 р. у Луцькому національному технічному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінансовий менеджмент».

Честь нашого університету захищав переможець першого етапу олімпіади, студент групи ФСГ-41 Тарас Майкович, за що був відзначений дипломом ІІ ступеня.

Викладачі та студенти кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ щиро вітають Тараса Майковича та його наукового керівника Ольгу Володимирівну Кнейслер з перемогою і бажають подальших наукових здобутків, творчої наснаги та звершень у досягненні поставленої мети!

Також вітаємо завідувача кафедри суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ, д.е.н., професора Ольгу Володимирівну Кнейслер з отриманням грамоти від д.т.н., професора, ректора Луцького національного технічного університету П.П. Савчука за професійний підхід до оцінювання навчальних досягнень студентів на Всеукраїнській студентській олімпіаді з навчальної дисципліни «Фінансовий менеджмент».

Щиру подяку висловлюємо приймаючій стороні – Луцькому національному технічному університету в особі ректора д.т.н., професора Петра Петровича Савчука, голові оргкомітету, голові журі, д.е.н., професору Ірині Михайлівні Вахович, а також усім членам оргкомітету та журі конкурсу за відмінну організацію, якісне проведення, об’єктивну оцінку та справжню і щиру гостинність.

Враженнями від наукового заходу поділився Тарас Майкович:

«Я в Луцьку був вперше. Місто невелике, затишне, багато зелених зон, гарні вулички та парки. Середньовічна архітектура будівель лаконічно поєднується з сучасним дизайном.

Містом приємно гуляти, тебе оточують привітні та щирі люди, які готові тобі допомогти у твоїх потребах та відповісти на запитання.

Олімпіада організована на високому рівні. В університеті нас зустріли привітні дівчата, які спілкувалися з нами упродовж дня щодо тих питань, які у нас виникали

А «міні-концерт» луцьких студентів перед олімпіадою зняв всю напругу та хвилювання і ми приступили до написання завдань. Було 20 тестів і 7 задач. Чи було це складно? Все відносно.

Нам влаштували екскурсію у замок Любарта, який нас вразив своєю величчю, а екскурсійний гід розповідав цікаві історії не тільки про замок, але й про місто загалом.

А розкопки церкви Іоанна Богослова ХІІ ст. запам’ятаються надовго.

Вечір ми провели у компанії луцьких студентів у легкій невимушеній атмосфері. Нові друзі – це завжди круто.

Загалом враження чудові! Окрема подяка Ользі Володимирівні та кафедрі за висловлену довіру і за те, що делегували мене у таке цікаве відрядження, яке принесло стільки незабутніх вражень».



ALL
ALL
ALL
ALL