20.04.2018

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ «СТРАХУВАННЯ»


Упродовж 16-17 квітня 2018 р. у Миколаївському національному аграрному університеті відбулася підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Страхування», галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», у рамках роботи якої 17 студентів провідних закладів вищої освіти України презентували результати наукових досліджень.

Честь нашого університету захищав переможець першого етапу олімпіади, студент групи ФСГ-41 Гомівка Лука як виконавець наукової роботи на тему: «Розвиток ринку страхування життя України у контексті підвищення якості життя і добробуту громадян», за що був відзначений дипломом І ступеня.

Науковим керівником, членом журі та керівником секції ІІ туру конкурсу від ТНЕУ була завідувач кафедри суб’єктів господарювання і страхування, д.е.н., професор Ольга Володимирівна Кнейслер.

Викладачі та студенти кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ щиро вітають Гомівку Луку та його наукового керівника Ольгу Володимирівну Кнейслер з перемогою в конкурсі й бажають подальших наукових здобутків, творчої наснаги та звершень у досягненні поставленої мети!

Також вітаємо завідувача кафедри суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ, д.е.н., професора Ольгу Володимирівну Кнейслер з отриманням:

– подяки від д.е.н., професора, ректора Миколаївського національного аграрного університету С. В. Шебаніна за високий науково-педагогічний професіоналізм у підготовці переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціалізації «Страхування» у 2017-2018 навчальному році;

– подяки від д.е.н., професора, ректора Миколаївського національного аграрного університету С.В. Шебаніна за якісну і висококваліфіковану роботу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціалізації «Страхування» у 2017-2018 навчальному році.

Щиру подяку висловлюємо приймаючій стороні – Миколаївському національному аграрному університету в особі ректора, д.е.н., професора В’ячеслава Сергійовича Шебаніна, голові галузевої конкурсної комісії, першому проректору Миколаївського НАУ, к.т.н., професору Дмитру Володимировичу Бабенко, а також усім членам оргкомітету та журі конкурсу за відмінну організацію, якісне проведення, об’єктивну оцінку та справжню і щиру гостинність.