19.10.2017

19 ЖОВТНЯ ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ УЧАСНИКІВ ПЕРШОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ


У рамках проведеного заходу студенти, учасники проекту, презентували свої ідеї щодо розробки нових страхових продуктів та каналів продажу, що відповідають сучасним вимогам страхового ринку України.

Робота над страховими продуктами та маркетинговою концепцією реалізації здійснювалась із урахуванням змін чинного законодавства та вітчизняної страхової практики. При цьому проводились активні консультації із страховиками-партнерами, рекомендації яких були використані на усіх етапах розробки страхових продуктів.

Детальніше про процес створення і виведення на ринок нових страхових продуктів, аналогів яким на страховому ринку немає, розповідали самі розробники. Зокрема, студенти гр.ФСГ-31 Беліченко Ю., Батурина М., Крамарчук Т., Минько Д., Покощан М. презентували програму накопичувального страхування життя “Впевнене майбутнє”, за якою страховими випадками є дожиття застрахованої особи до закінчення строку дії договору страхування та смерть застрахованої особи з будь-якої причини, яка настала у період дії договору страхування. Крисько І., Грицишина Л., Плонська Ю., Кизима Ю., Лупійчук А., Медвідь І., Кушнір О., Яхторович Х., ст. групи Ф-32, представили досить неординарний страховий продукт “Cтрахування медичних витрат виїжджаючих за кордон студентів”, що передбачає покриття непередбачуваних медичних та додаткових витрат, що виникають у студентів у зв’язку з необхідністю отримання медичної та іншої допомоги під час перебування за кордоном.

На думку керівників проекту “Перша Студентська Страхова Компанія” студенти – учасники проекту здійснили спробу внести якісні зміни у механізм надання страхових послуг. Пропоновані студентами страхові продукти відрізняються своїм особливим інноваційним підходом, оскільки задовольнятимуть сучасні потреби страхувальників, будуть цікавими для достатньо великої кількості споживачів, будуть простими і зручними у продажі, матимуть конкурентні переваги, відрізнятимуться сервісом і високою якістю. Умови розроблених страхових продуктів будуть представлені страховикам-партнерам.

Можливо, саме такі рекомендації студентської молоді будуть впроваджені у страхову практику та певною мірою сприятимуть підвищенню стандартів роботи страхових компаній.