05.3.2021

Студенти, які навчаються за спеціальністю «Соціальне забезпечення», та учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» відвідали фотовиставку «Антиейджизм».


3 березня 2021 року студенти, які навчаються за спеціальністю «Соціальне забезпечення», та учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» відвідали фотовиставку «Антиейджизм», організовану Тернопільським міським територіальним центром соціального обслуговування населення. Фотовиставку можуть відвідати усі бажаючі в Українському Домі «Перемога» до 10 березня.

Фотовиставка піднімає важливі соціальні проблеми ейджизму у соціумі. Антиейджизм спрямований на подолання дискримінації особи за віковим критерієм, відстоювання рівності прав та свобод громадян усіх вікових категорій. На фотовиставці «Антиейджизм» були представлені професійні світлини людей поважного віку, із якими могли ознайомитись усі бажаючі. Відвідувачі мали змогу познайомитись та поспілкуватись із жінками, котрі виступили у ролі фотомоделей.

Учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» відмітили високий рівень організації заходу, підготовленого працівниками Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення за підтримки Тернопільської міської ради, а також важливе значення фотовиставок на соціальну тематику, які привертають увагу суспільства до нагальних соціальних проблем.

Студенти уже не вперше із задоволення відвідують такі заходи, висловлюють подяку організаторам фотовиставки та чекають на нові анонси соціальних мистецьких заходів!