02.2.2021

Студенти ЗУНУ привітали тернополян поважного віку із минулими Різдвяними святами в рамках реалізації проекту соціальної дії «Свято в хату»


1 лютого 2021 року учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» та вмотивовані студенти й викладачі ЗУНУ завітали у гості до самотніх людей поважного віку, привітали їх із минулими святами та вручили гостинці. Єднання поколінь стало можливим завдяки соціальному проекту «Свято в хату», який реалізується в рамках програми Британської Ради «Активні громадяни» та за підтримки ГО «Молодіжний центр розвитку «МІСТ». Менеджер проекту - доцент кафедри фінансового менеджменту та страхування Надія Лубкей.

Реалізуючи проект, викладачі та студенти факультету фінансів та обліку, а також факультету економіки та управління ЗУНУ проявили активну громадянську позицію у питаннях надання емоційної та матеріальної підтримки соціально вразливим групам населення, що є особливо важливим в умовах пандемії та тривалої соціальної ізоляції. Тернополяни поважного віку радо приймали гостей. Студенти та викладачі приймали участь у проекті виключно на волонтерських засадах.

Проект посприяв налагодженню ефективної комунікації студентів із представниками органів місцевої влади, громадського сектору та бізнесу. Зазначена ініціатива була всебічно підтримана та схвалена керівництвом ЗУНУ. Ефективна реалізація проекту стала можливою також завдяки організаційній підтримці працівників Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення.

Викладачі кафедри фінансового менеджменту та страхування і студенти висловлюють подяку Британській Раді в Україні, ГО «Молодіжний центр розвитку «МІСТ», керівництву ЗУНУ, працівникам Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення та усім, хто підтримав проект та долучився до його реалізації!