30.10.2021

Відбулось засідання студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» у форматі вікторини з питань соціального забезпечення


28 жовтня 2021 року в рамках засідання студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» була проведена вікторина «Соціальне забезпечення». Захід відбувся у режимі онлайн на платформі ZOOM.

Вікторина проходила у формі змагання між трьома командами. Усі учасники брали активну участь у вікторині, яка проходила у три етапи. На першому етапі учасники позмагались в обізнаності та розумінні щодо глобальних цілей сталого розвитку ПРООН 2015-2030. Другий етап передбачав почергові відповіді усіх учасників вікторини на запитання стосовно основних засад соціального захисту та соціального забезпечення населення. На третьому етапі кожна із команд мала змогу задати супротивникам свої питання, підготовлені заздалегідь.

За результатами змагання перше місце зайняла команда «Подай руку!», активними учасниками якої були Дишкант Анна-Марія, Тверда Марина, Трачук Діана та Дармограй Валентина. Команда обрала своїм девізом гасло: «Не мовчи про важливе!» та продемонструвала високі результати стосовно знань ключових потань та проблем соціального захисту та соціального забезпечення населення.

На завершення вікторини голова наукового студентського гуртка «Соціальний супервізор» Надія Лубкей привітала переможців, подякувала учасникам за активну участь у вікторині, цікаві запитання та вичерпні відповіді, позитивну атмосферу.