06.05.2020

Відбулося онлайн-засідання студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор»


 30 квітня 2020 року учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» зустрілися в режимі онлайн для обговорення актуальних соціальних питань, пов'язаних із наслідками пандемії, а також для обговорення порядку організації роботи гуртка впродовж карантину.

На платформі ZOOM було проведено науковий семінар «Соціальні проблеми та виклики в умовах пандемії». Модераторами заходу виступили доценти кафедри фінансового менеджменту та страхування: Лубкей Н.П., Налукова Н.І., Кулина Г.М., Письменна Т.В.

Впродовж наукового семінару в рамках заявленої тематики було заслухано та обговорено низку питань: безробіття як наслідок карантину та загострення проблеми бідності; актуалізація соціальних ризиків в умовах сьогодення; тенденції страхового ринку, зумовлені пандемією; основні заходи Уряду щодо фінансового забезпечення певних категорій населення під час карантину; вплив пандемії на економіку та соціальну безпеку України. З науковими повідомленнями виступили студенти гр. СЗм-11 Тетяна Івашова та Андрій Несін.

Проведене засідання було корисним, як з позиції плідної наукової співпраці та конструктивного спілкування, так і з позиції опанування нових методів та способів комунікації на вимогу часу.