13.10.2020

Відбувся нетворкінг на тему «Реалізація лідерського та професійного потенціалу молоді шляхом міжкультурного обміну».


13 жовтня 2020 року для учасників студентського наукового гуртка “Соціальний супервізор”, який функціонує на кафедрі фінансового менеджменту та страхування Західноукраїнського національного університету, відбувся нетворкінг із Національним віце-президентом з фінансів AIESEC в Україні Юлією Беліченко на тему: «Реалізація лідерського та професійного потенціалу молоді шляхом міжкультурного обміну». Хедлайнером заходу виступила к.е.н., доцент кафедри фінансового менеджменту та страхування ЗУНУ Галина Кулина.

Захід розпочався із знайомлення його учасників із спікером, а далі звертаючись до усіх присутніх, Юля окреслила мету створення AIESEC, яка полягає в забезпеченні миру та реалізації людського потенціалу. Цьому сприяють основні ключові цінності, яких дотримуються в організації, а саме:

1) будь-яка діяльність, яка здійснюється айсекерами, робиться максимально ідеально;

2) демонстрація інтеграції;

3) активізація лідерства;

4) отримання задоволення від участі;

5) приймати різні сторони людей;

6) діяти на перспективу.

Основними лідерськими якостями, якими мають володіти справжні лідери, на думку учасників AIESEC, є: здатність “надихати” інших, бути самосвідомим і громадянином світу, а також націленим на вирішення.

Під час розповіді Юля поділилась власною історією участі в AIESEC та практичним досвідом реалізації свого лідерського та професійного потенціалу через міжкультурний обмін. Насамкінець Національний віце-президент з фінансів AIESEC підкреслила ті переваги та фахові компетенції, які вона отримала, будучи учасником такої міжнародної організації, а також безпосередньо практикуючи фінансову справу, займаючись тайм- та проджект менеджментом.

Під час спілкування учасники нетворкінгу мали можливість задавати спікеру запитання та вели активе їх обговорення.

На завершення студенти висловили вдячність організаторам заходу за надану можливість і цікаве спілкування із Національним віце-президентом з фінансів AIESEC в Україні Юлією Беліченко, яка до того ж є магістранткою кафедри фінансового менеджменту та страхування ЗУНУ. Галиною Кулиною підсумовано важливість участі студентства в різних громадських і міжнародних організаціях, що дозволяє розкривати їх фахові навички та уміння, відкриває нові горизонти через спілкування з новими особистостями, формує їх як майбутніх лідерів і професіоналів своєї справи.