09.10.2020

Відбулося організаційне засідання студентської страхової компанії «Імперія безпеки».


8 жовтня 2020 року відбулося перше у цьому навчальному році організаційне засідання студентської страхової компанії «Імперія безпеки», яка вже упродовж тривалого періоду функціонує на кафедрі фінансового менеджменту та страхування. У зв’язку із карантинними обмеженнями звичний формат засідання замінив он-лайн на платформі ZOOM.

На засіданні учасники познайомились із супервізорами студентської страхової компанії «Імперія безпеки» доцентами кафедри фінансового менеджменту та страхування Г. М. Кулиною, О. І. Вацлавським та І. М. Федорович. Також до організаційного засідання доєдналась колишня учасниця «Імперії безпеки» студентка групи ФМм-11 факультету фінансів та обліку ЗУНУ Марія Сорока, яка поділилась із учасниками власним досвідом співпраці в такому студентському науковому утворенні, окреслила переваги та позитивні аспекти членства в студентській страховій та побажала нових досягнень та цікавих комунікацій.

У процесі засідання було затверджено список студентів-учасників студентської страхової компанії.

На завершення Галиною Кулиною анонсовано основні заходи, які відбуватимуться за участі студентської страхової компанії спільно зі страховиками-практиками, що дозволить студентам поглибити свої практичні навички та знання у сфері страхового бізнесу. Проведені у такий спосіб круглі столи, тренінги, наукові семінари, вебінари мають більш практичне спрямування, є цікавими та інформативними. Учасники студентської страхової матимуть можливість спробувати себе у ролі страхових агентів.