28.9.2020

Відбулося організаційне засідання студентського наукового гуртка "Соціальний супервізор"


25 вересня 2020 року відбулося перше у цьому навчальному році організаційне засідання студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор», який вже упродовж року функціонує на кафедрі фінансового менеджменту та страхування. У зв'язку із карантинними обмеженнями засідання відбулося он-лайн на платформі ZOOM.

На засіданні учасники познайомились із керівником студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» доцентом кафедри фінансового менеджменту та страхування Н. П. Лубкей та керівниками проблемних наукових груп, які сформовано у рамках діяльності студентського наукового гуртка, доцентами кафедри фінансового менеджменту та страхування: Т. В. Письменною, яка є керівником проблемної групи «Соціальне підприємництво»; М. В. Стецьком, який є керівником проблемної групи «Соціальна відповідальність» та Г. М. Кулиною, яка є керівником проблемної групи «Соціальне партнерство».

У процесі засідання було затверджено список студентів-учасників студентського наукового гуртка та обрано заступника керівника студентського наукового гуртка – студентку групи СЗ-21 Василину Гльомбу.

Також було обговорено та затверджено план роботи студентського наукового гуртка на 2020-2021 н. р., в якому передбачено проведення засідань та заходів не рідше, як раз у місяць. Планом передбачено проведення засідань наукового гуртка у різноманітних цікавих форматах. Проведені у такий спосіб круглі столи, тренінги, наукові семінари тощо мають більш практичне спрямування, є цікавими та інформативними. Крім цього учасники студентського гуртка матимуть можливість брати участь у важливих соціальних заходах, а також ініціювати їх проведення.