24.09.2020

Відбувся вебінар-тренінг «Стратегія управління страховою компанією в умовах пандемії: нові виклики та можливості»


23 вересня 2020 р. з ініціативи професорсько-викладацького колективу кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ відбувся вебінар-тренінг на тему: “Стратегія управління страховою компанією в умовах пандемії: нові виклики та можливості”.

У ході онлайн-заходу за участі експерта у галузі страхування Заступника директора філії ПрАТ “CК “ПРО ВІДНА” Ярослава Сафандули та модератора заходу к.е.н., доцента кафедри фінансового менеджменту та страхування ЗУНУ Галини Кулини, відбувалося активне обговорення питань, що стосувалися:

– основних викликів сьогодення, з якими стикаються страхові компанії в умовах пандемії;

– особливостей і підходів до управління страховими компаніями з метою забезпечення та дотримання норм і рекомендацій нового регулятора вітчизняного страхового ринку – Національного банку України;

– інструментарію маркетингової політики та специфіки формування асортименту страхових продуктів, форм співпраці з клієнтами компанії в умовах соціальної дистанції;

– інвестиційної політики страхової компанії та фінансових інструментів, в які розміщуються компанією страхові резерви;

– програм добровільного медичного страхування та їх використання різними страхувальниками задля забезпечення страхового захисту від COVID-19.

Участь у заході взяли більше 20 осіб, з-поміж котрих були викладачі та студенти спеціальностей “Соціальне забезпечення” та “Фінансовий менеджмент” факультету фінансів та обліку ЗУНУ.

Наприкінці лекції пан Ярослав анонсував можливу участь студентів та професорсько-викладацького складу кафедри фінансового менеджменту та страхування ЗУНУ у спільних зі страховою компанією програмах і заходах, що сприятиме розвитку професійних та фахових навичок їх учасників.