20.11.2019

Для студентів факультету фінансів та обліку ТНЕУ провели тренінг, орієнтований на формування професійного мислення у сфері страхового посередництва


 З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців у сфері фінансів, банківської справи та страхування студенти кафедри фінансового менеджменту та страхування проходять навчання на тренінгах, організованих у рамках співпраці університету та підприємств, установ, організацій різних організаційно-правових форм і форм власності. Відбуваються такі заходи із дотриманням національних стандартів якості професійної освіти та із врахуванням запитів суб’єктів господарювання до її змісту і якості.

Черговий практично орієнтований тренінг для майбутніх фінансистів з питань страхового посередництва відбувся 19 листопада 2019 р. Модераторами заходу виступли доценти кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ Налукова Н.І., Кулина Г.М., старший викладач Федорович І.М. та заступник директора філії ПрАТ «СК «ПРОВІДНА» у м. Тернопіль Сафандула Я.І.

У ході навчання представник страховика-партнера значну увагу приділив визначенню та обговоренню особистісних якостей і фахових навичок, котрими мають володіти страхові агенти. Ярослав Ігорович відзначив, що страховий агент це експерт з управління ризиками і його основне завдання – забезпечити фінансову безпеку та заощадити гроші клієнта. Студенти дізнались про умови оплати праці страхових агентів та основні їхні функціональні обов’язки, специфіку ведення переговорів з існуючими і потенційними клієнтами, канали продажів страхових продуктів.

За результатами проведеного тренінгу, спрямованого на підвищення рівня конкурентоспроможності випускників ТНЕУ, розширення їхніх професійних та кар’єрних можливостей, учасники заходу набули знань і фахових навиків страхових агентів, зокрема тих, що стосуються оцінки страхових ризиків страхувальників з метою підбору найбільш оптимального страхового захисту та процедури укладення договорів страхування і їх подальшого супроводу.

Дякуємо працівникам філії ПрАТ «СК «ПРОВІДНА» у м. Тернопіль за високий рівень організації та проведення тренінгу і за плідну співпрацю.