19.11.2019

Відбувся тренінг для студентів 4 курсу кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ на базі ТОВ «Марго»


 Студенти груп ФСГ-41 і ФСГ-42 факультету фінансів та обліку відвідали Товариство з обмеженою відповідальністю «Марго» та взяли участь у практичному тренінгу з питань фінансово-господарської діяльності підприємства. Модератором заходу виступила доцент кафедри фінансового менеджменту та страхування Надія Петрівна Лубкей.

Учасники навчального професійно-орієнтованого тренінгу мали змогу ознайомитись із реальними умовами функціонування вітчизняного підприємства – ТОВ «Марго», яке працює на ринку України з 2004 року та є першим українським виробником серветок преміум класу.

ТОВ «Марго» спеціалізується на виробництві товарів широкого вжитку – паперових серветок, паперових рушників, декоративних серветок тощо. Для забезпечення ефективного розвитку та високої прибутковості підприємство здійснює постійне розширення асортименту продукції, переоснащення виробництва.

У рамках заходу працівник ТОВ «Марго» Малашняк Мирон Миколайович ознайомив студентів із особливостями організації виробничого процесу. Учасники заходу могли прослідкувати увесь виробничий цикл безпосередньо у цеху, порівняти ефективність використання нового німецького, італійського та турецького устаткування та старого, оглянути складське та офісні приміщення. У ході цієї частини тренінгу студенти отримали можливість наочно простежити за виробництвом конкретного виду продукції і, таким чином, закріпити отримані теоретичні знання щодо організації виробничої діяльності підприємства.

Приємно вразила відвідувачів наявність на підприємстві тренажерного залу для працівників. Цікавою була виставка продукції товариства.

Також студенти поспілкувалися з головним бухгалтером підприємства Пилипович Тетяною Миколаївною, яка надала інформацію щодо особливостей управління фінансовими потоками підприємства та зазначила, що ТОВ «Марго» є сумлінним платником податків. Учасники тренінгу отримали роз’яснення та вичерпні відповіді на усі поставлені запитання.

Студенти і викладачі кафедри фінансового менеджменту та страхування висловлюють щиру вдячність керівнику ТОВ «Марго» Олександру Йосиповичу Бораковському та усім працівникам товариства за високий рівень організації та проведення цікавого пізнавального заходу!