16.11.2019

У Тернопільській обласній спілці споживчих товариств провели тренінг для студентів кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ


 Для студентів груп ФСГ-41 і ФСГ-42 факультету фінансів та обліку провели практичний тренінг з питань фінансово-господарської діяльності Тернопільської обласної спілки споживчих товариств. Модератором заходу виступив доцент кафедри фінансового менеджменту та страхування Ігор Федорович Стефанів

Зустріч розпочалася із знайомством з першим заступником голови правління області Дубівкою Миколою Івановичем, який розповів про структуру, матеріально-технічну базу та принципи функціонування організації. Основними видами діяльності даної спілки є: торгівля, ресторанне господарство. Зокрема, організація володіє широкою мережею супермаркетів, ресторанів.

Обласна споживча спілка тісно співпрацює із Швецією та Данією, переймаючи сучасний досвід та запроваджуючи новітні форми управління бізнесом. Результатом є впровадження цілісної системи інформатизації та комп’ютеризації у даній організації.

Перший заступник зазначив, що спілка споживчих товариств є сумлінним платником податків, здійснює необхідні кроки для нарощення власного товарообороту.

Микола Іванович Дубівка наголосив на важливості наявності у студентів високого рівня знань, використання яких дозволить їм стати, конкурентоспроможними працівниками на ринку праці. Варто зазначити, що споживча кооперація області за останні роки значно відродилася та вносить вагомий вклад в соціально-економічний розвиток нашого краю.

Дякуємо працівникам спілки за високий рівень організації зустрічі!