19.10.2019

Практики у сфері страхового бізнесу прочитали лекцію для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»


 У рамках викладання дисципліни “СТРАХУВАННЯ” 26 вересня 2019 р. лекцію для студентів третього курсу факультету фінансів та обліку ТНЕУ прочитали Ярослав Сафандула та Інна Шкільняк – фахівці ПрАТ «СК «ПРОВІДНА», що є однією з найбільших компаній страхового ринку України.

Під час цікавої доповіді майбутні професіонали у сфері фінансів, банківської справи та страхування дізнались про особливості діяльності страховика, склад і структуру страхового портфеля та тестування нових добровільних видів страхування, динаміку обсягів продажів саме через  офісний канал реалізації, специфіку роботи з клієнтами, партнерами, співробітниками компанії, а також секрети утримання високого рівня задоволеності клієнтів якістю обслуговування. У ході лекції студенти почули про унікальність та привабливість страхового бізнесу і перспективи проходження практики й подальшого працевлаштування у страховій компанії «ПРОВІДНА».

По завершенню лекції студенти мали змогу задати низку актуальних питань доповідачам. Активна дискусія відбулася щодо надання страхового захисту за окремими ризиковими видами страхування. Корисними для студентів стали практичні рекомендації Ярослава Ігоровича щодо розрахунку страхових платежів та особливостей врегулювання страхових випадків.

Це вже не перший виступ заступника директора філії ПрАТ «СК «ПРОВІДНА» у м. Тернопіль Сафандули Я. перед студентами ТНЕУ. Ярослав Ігорович відзначив, що ПрАТ «СК «ПРОВІДНА» зацікавлена у підтримці в навчанні талановитих студентів у рамках подальшої співпраці з кафедрою фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ.