08.10.2019

Для студентів факультету фінансів та обліку організували тренінг з питань професійного самовизначення у сфері страхування


 Заступник директора філії ПрАТ «СК «ПРОВІДНА» Ярослав Сафандула і доцент кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ Наталія Налукова організували тренінг на тему: «Професійне самовизначення у сфері страхування – як шлях до успіху» для третьокурсників факультету фінансів та обліку ТНЕУ.

У рамках тренінгу слухачі взяли участь у міні-дискусії, під час якої проаналізували основні функціональні права та обов’язки професійних учасників страхового ринку. Студенти ознайомилися із зовнішньою і внутрішньою структурою головного офісу та підрозділів ПрАТ «СК «ПРОВІДНА», інструктивними повноваженнями працівників  філії даної фінансової установи у м. Тернопіль.

Під час практичної частини тренінгу студенти мали нагоду обговорити важливі питання, що стосуються їхнього професійного самовизначення, зокрема продіагностували свої фахові сильні та слабкі риси, можливості, цілі і способи їх реалізації. Також молоді люди приміряли на себе професійні обов’язки андеррайтера, актуарія, менеджера з продажу страхових продуктів та маркетингу, есперта із врегулювання страхових випадків та уявляли, як би вони діяли і які були б їхні можливості у сфері страхового бізнесу.

За відгуками студентів, тренінг дав їм можливість дещо з іншої точки зору поглянути на свій професійний вибір, відкрити у собі нові риси та здібності, більше дізнатися про себе, своїх друзів-одногрупників, отримати новий фаховий досвід.