17.09.2018

Відбулося засідання учасників «Студентської страхової компанії «Імперія безпеки»


17 вересня 2018 р. відбулося перше у 2018-2019 н. р. засідання «Студентської Страхової Компанії «Імперія безпеки», членами якої є студенти факультету фінансів ТНЕУ. До участі у заході долучилися керівники проекту - завідувач кафедри фінансів суб’єктів господарювння і страхування, д.е.н., професор Кнейслер О. В. та к.е.н., доцент кафедри Налукова Н. І.

Звертаючись до присутніх, Ольга Володимирівна відзначила, що «Студентська Страхова Компанія» є спільним проектом кафедри ФСГС та страховиків-партнерів, що реалізується у рамках укладених угод про співпрацю. Участь студентів у даному заході сприяє не лише закріпленню і поглибленню знань отриманих ними у процесі вивчення теоретичного курсу, але й здобуттю навичок самостійної практичної роботи в сфері страхового бізнесу, що в умовах сьогодення, а саме у час, коли сучасне страхування є однією з провідних галузей фінансової системи України, яка динамічно розвивається, є особливо актуальним. Незважаючи на певні проблеми макроекономічного характеру страховики усе ж таки забезпечують зростання ключових фінансових показників, що свідчить про підвищення результативності фінансової стратегії, використовуваної власниками і топ-менеджерами ряду страхових компаній. Саме за умови участі у проекті «Студентська Страхова Компанія» молоді люди мають унікальну можливість детально ознайомитися зі специфікою операційної, фінансової та інвестиційної діяльності страхової компанії-партнера, виявити специфічні проблеми фінансової установи і приймати участь в опрацюванні шляхів їх вирішення.

Завідувач кафедри акцентувала увагу на тому, що цьогоріч найбільш активних учасників проекту буде залучено до процесу створення нової страхової організації, у діяльність котрої буде впроваджено згенеровані ними креативні страхові ідеї, що стосуватимуться раціональної структури суб’єкта господарювання, його бізнес-плану та організації процесів бюджетування і просування на ринок конкурентоздатних страхових продуктів.

Учасники «Студентської Страхової Компанії» разом із керівниками визначили основні цілі і завдання проекту на 2018-2019 н.р. та затвердили план їх реалізації.