24.10.2018

Учасники студентської страхової компанії «Імперія безпеки» взяли участь у семінарі «Страхування майна. Страхові продукти для фізичних осіб»


23 жовтня 2018 року учасники студентської страхової компанії «Імперія безпеки» взяли участь у навчально-практичному семінарі, який відбуався в офісі ПрАТ «СК «Провідна», розташованому у м.Тернопіль.

Модераторами заходу виступили к.е.н., доцент кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ Н. І. Налукова, директор філії ПрАТ «СК «Провідна» у м.Тернопіль В. Б. Саланський та заступник директора філії Я. І. Сафандула.

Упродовж роботи учасники ознайомилися з умовами страхових програм страховика-партнера «Квартира Універсал» та «Будинок Універсал», детально обговорили питання, що стосувалися відбору ризиків, розміру страхових платежів та особливих умов по вказаних страхових продуктах. Значну увагу акцентували на питання, які стосувалися формування вартості страхових послуг. Учасникам для ознайомлення було надано форми типових договорів. Представники компанії також детально пояснили умови розрахунку і виплати страхового відшкодування.

Ґрунтовний та насичений семінар включав багато запитань, що стосуються: проблем та перспектив розвитку страхування майна громадян в Україні; необхідності страхування відповідальності громадян – власників майна; ефективності проведення превентивних заходів, спрямованих на збереження майна, що належить громадянам; іноземного досвіду страхування майна громадян; страхування на випадок ремонту квартир; особливостей страхування майна на подвір’ї.

Учасники семінару отримали практичний досвід щодо укладення договорів та процедури врегулювання страхових випадків по страхуванню майна фізичних осіб.