Кафедра фінансів суб'єктів господарювання і страхування

Тернопільський національний економічний університет

14 листопада 2017 року

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У РОБОТІ КРУГЛОГО СТОЛУ НА ТЕМУ: “КІБЕР-СТРАХУВАННЯ: НОВІТНІЙ ІНСТРУМЕНТ РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТУ”

 

 

17 листопада 2017 р. о 10.00 год. в аудиторії 1303 (І корпус ТНЕУ) з ініціативи учасників студентського наукового гуртка “Фінансові проблеми страхування та страхового ринку” і професорсько-викладацького колективу кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ відбудеться круглий стіл на тему: “Кібер-страхування: новітній інструмент ризик-менеджменту”.

Метою проведення наукового заходу є представлення проблем та обговорення пропозицій, що стосуються особливостей страхового покриття кібер-ризиків.

Упродовж засідання будуть обговорені проблемні питання у сфері кібер-страхування, що стосуються: управління інноваційними ризиками, зокрема ризиками захисту даних; страхового покриття кібер-ризиків для фізичних і юридичних осіб; моделі страхування ризиків інформаційної безпеки страхувальника та страховика; проблем кібер-страхування з досвіду зарубіжних країн; міжнародної практики захисту страховиків від кібер-ризиків; практики захисту банківських установ від впливу кібер-ризиків; практики надання послуг у сфері страхування кібер-ризиків у Польщі; перспектив ринку страхування від кіберзагроз.

До участі у науковому заході запрошені студенти, науковці та практики. Також запрошуємо усіх бажаючих долучитися до роботи учасників круглого столу.